Over ons

Welkom bij Boutique Hotel Cordial

Boutique Hotel Cordial: een kleinschalig hotel met een rijk industrieel historisch verleden op de locatie waar vroeger tapijtfabriek Bergoss gevestigd was. Slapen in één van de twaalf prachtige designkamers, in combinatie met dineren in onze nieuwe Brasserie, zorgen voor een complete beleving. Gelegen aan de rand van de Maashorst, het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant, maakt het hotel een geliefd start- én eindpunt voor diverse uitjes.

Daarnaast is het hotel ook een perfect tijdelijk thuis voor (internationale) zakelijke gasten die één van de vele bedrijven die Oss rijk is bezoeken. Tenslotte is het hotel uiterst centraal gelegen in de driehoek Nijmegen, ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven. Goed bereikbaar met de auto, maar ook met het openbaar vervoer: het hotel ligt op loopafstand van een ruime parkeergarage, het NS-station en het gezellige centrum van Oss.

Boutique Hotel Cordial is onderdeel van de Horeca van Toen.
Meer over de Horeca van Toen

Wij zoeken jou

Voor onze nieuw te openen restaurant zijn wij op zoek naar een enthousiast en gastvrij horecateam.
Vacatures bekijken
Volg ons op social media
Restaurant
Voor onze nieuw te openen Brasserie zijn wij op zoek naar enthousiast  horecateam.
Boutique Hotel Cordial
is een onderdeel van
de Horeca van Toen
Contact
Neem contact met ons op
Oostwal 175
5341 KM Oss
Sitemap
Contact
Copyright 2023 De Horeca van Toen
De website is gebouwd door Customerscope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram