Housekeeping medewerker

Wat zoeken wij?

Maak jij het verschil voor onze gasten? Als medewerker Housekeeping ben jij verantwoordelijk voor het schoon en netjes houden van onze mooie hotelkamers.

Ben je vrolijk, maak je graag een praatje met onze gasten, een pietje precies, een hardloper, zet je graag de puntjes op de ‘i’ en wil je graag in een warm en gezellig team werken?

Wat bieden wij?

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak van onze hotelkamers. Behalve het schoonmaken van de hotelkamers, ben je ook het visite kaartje van het hotel. Je bent voor de gasten een aanspreekpunt, beantwoord hun vragen en helpt waar nodig.

Wij ontvangen al vele jaren gasten voor een heerlijk verblijf in Oss en staan bekend om onze gastvrijheid, maar ook voor onze medewerkers wordt goed gezorgd. Je gaat werken binnen een ervaren team en zult veel ondersteuning van je collega’s. Natuurlijk wordt er ook gelachen, werk & plezier vinden wij een zeer belangrijke combinatie.

Deze functie is dankzij de gunstige werktijden goed te combineren met jouw privé situatie. Een hele fijne plek om te werken!

Solliciteer direct!

Word jij hier enthousiast van? Aarzel dan niet en meld je aan via onderstaand formulier:

Je naam(Vereist)
Je e-mailadres(Vereist)
Upload je CV in .pdf, .doc of .docx format
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 25 MB.
Restaurant
Voor onze nieuw te openen Brasserie zijn wij op zoek naar enthousiast  horecateam.
Boutique Hotel Cordial
is een onderdeel van
de Horeca van Toen
Contact
Neem contact met ons op
Oostwal 175
5341 KM Oss
Sitemap
Contact
Copyright 2023 De Horeca van Toen
De website is gebouwd door Customerscope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram