Hotel

Boutique Hotel Cordial ligt in het centrum van de stad, op 200 meter van het treinstation van Oss. Het is een modern hotel met een historisch bijgebouw. Elke kamer is uitgerust met een flatscreen-tv en een eigen badkamer. Het personeel van Boutique Hotel Cordial staat 24 uur per dag voor u klaar en kan u helpen met het plannen van uitstapjes naar de nabijgelegen steden Hertogenbosch en Nijmegen. Het biedt gratis WiFi en gratis privéparkeergelegenheid.
Meer weten over ons

Gesloten

Vanaf 24 december tot en met 1 januari is ons hotel gesloten. 

Design deluxe 2 persoons kamer

Deze ruime, moderne en lichte kamer bevindt zich in de voormalige weverij. Het is voorzien van een eigen badkamer met een regendouche, een apart toilet, een tv en airconditioning.
Boek een kamer

Maak je verblijf compleet!

Heb je iets te vieren of wil je je partner verrassen op de kamer? Denk aan een mooie fles bubbels met glazen, een doos luxe bonbons van onze lokale chocolatier, een prachtige bos bloemen of een fijne set doucheproducten van het naastgelegen Spahuys?
Bespreek de mogelijkheden

Zakelijk verblijf

Het hotel is een perfect tijdelijk thuis voor (internationale) zakelijke gasten die één van de vele bedrijven die Oss rijk is bezoeken. Trek je terug in je hotelkamer om rustig te werken aan een comfortabel bureau.
Boek een kamer

De omgeving  van Oss

Gelegen aan de rand van de Maashorst, het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant, maakt het hotel een geliefd start- én eindpunt voor diverse uitjes.Tenslotte is het hotel uiterst centraal gelegen in de driehoek Nijmegen, ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven.
Boek een kamer

Restaurant

Ons restaurant is tijdelijk gesloten vanwege renovatie voor een geheel nieuw concept. Mocht je interesse hebben om te werken in een inspirerende omgeving, kijk dan op de vacature pagina en solliciteer direct!
Naar vacatures
Volg ons op social media
Restaurant
Voor onze nieuw te openen Brasserie zijn wij op zoek naar enthousiast  horecateam.
Boutique Hotel Cordial
is een onderdeel van
de Horeca van Toen
Contact
Neem contact met ons op
Oostwal 175
5341 KM Oss
Sitemap
Contact
Copyright 2023 De Horeca van Toen
De website is gebouwd door Customerscope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram